CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 30 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

GER30 dhe tregjet evropiane të aksioneve tregtuan fort më të ulta të Premten, me investitorët të përqendruar në një përmbysje të re të ndjenjës së tregut në Kinë, një përmbytje në fitimet nga disa prej emrave të mëdhenj të rajonit si dhe të dhëna të rëndësishme të rritjes. Aksionet gjermane gjithashtu ranë për shkak të shifrave zhgënjyese të PBB -së për korrikun, duke ardhur në 1.5% kundrejt pritjeve të 2%.

Analiza Teknike

Ger 30 Index Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

GER30 Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 15606.2 Daily R2
Rezeistenca 1 15561.1 Daily R1
Suport 1 15440.9 Daily S1
Suporti 2 15395.8 Daily S2

GER30 Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GER30 Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

GER30 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 15496.0

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger30 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani