CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Çmimet e arit i zgjeruan humbjet në nivelin më të ulët të një jave të enjten, ndërsa yield-et e dollarit dhe thesarit u rritën pasi kryetari i Rezervës Federale të SHBA, Jerome Powell sinjalizoi një rritje të normës së interesit në mars. Ndërkohë, yield-et e obligacioneve u rritën, duke vënë presion shtesë mbi çmimet e arit.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1822.90 Daily R2
Rezeistenca 1 1817.22 Daily R1
Suport 1 1802.06 Daily S1
Suporti 2 1796.38 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniBlini

GOLD 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 1809.64

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani