CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Çifti USD/TRY u rrit deri të enjten gjatë drekës. Tani po tregtohet me 13.6181. Lira vazhdoi të bjerë pasi banka qendrore e Turqisë rriti parashikimin e saj vjetor të inflacionit në fund të vitit në 23.2%, nga 11.8% më parë, dhe shefi i saj hodhi poshtë idenë se një sërë uljesh joortodokse të normave të interesit shkaktuan rritje të inflacionit dhe rënie të lirës.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 13.73685 Daily R2
Rezeistenca 1 13.67721 Daily R1
Suport 1 13.51819 Daily S1
Suporti 2 13.45855 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDTRY 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 13.59770

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani