CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Paundi britanik ra më poshtë të enjten si shumica e monedhave kryesore kundrejt dollarit amerikan. Aktualisht është 1.34016. Anketa e Tregtisë Shpërndarëse të CBI të MB për janarin u shtyp në 28. Parashikimi i konsensusit ishte 13. Shtetet e Bashkuara do të raportojnë PBB-në e tremujorit të 4-të dhe kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar këtë pasdite.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.34609 Daily R2
Rezeistenca 1 1.34357 Daily R1
Suport 1 1.33685 Daily S1
Suporti 2 1.33433 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni BliniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

GBPUSD 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 1.34021

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani