CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Marrëdhëniet e së ardhmes së aksioneve u luhatën ndërsa investitorët shqetësoheshin për shpejtësinë me të cilën Rezerva Federale do të lëvizte për të ngritur normat e interesit dhe prisnin më shumë fitime nga kompanitë kryesore të konsumatorëve dhe teknologjisë. Futures të lidhura me S&P 500 u rritën 0.1% të enjten pasi ranë më shumë se 1% më parë, duke treguar një ditë tjetër të paqëndrueshme për indeksin.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4451.36 Daily R2
Rezeistenca 1 4406.77 Daily R1
Suport 1 4287.87 Daily S1
Suporti 2 4243.28 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Blini ShisniShisni

USA500 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 4347.32

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani