CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 80% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Çifti USD/CAD u ngjit më lart në tregtimin e paqëndrueshëm të enjten. Është 1,27023 në kohën e drekës në Evropë. Kalendari ekonomik i Kanadasë është bosh. Shtetet e Bashkuara do të raportojnë PBB-në e tremujorit të katërt dhe kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar këtë pasdite.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.27693 Daily R2
Rezeistenca 1 1.27394 Daily R1
Suport 1 1.26594 Daily S1
Suporti 2 1.26295 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDCAD 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 1.26994

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani