CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Çmimet e naftës ranë të enjten pasi dollari amerikan u forcua pas shenjave se Rezerva Federale do të shtrëngojë politikën monetare së shpejti në përdoruesin më të madh të naftës në botë. Inventarët e naftës së papërpunuar u rritën me 2.4 milionë fuçi në javën e 21 janarit në 416.2 milionë fuçi, krahasuar me pritjet e analistëve në një sondazh të Reuters për një rënie prej 728,000 fuçi, tha të mërkurën Administrata e Informacionit të Energjisë (EIA).

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 89.728 Daily R2
Rezeistenca 1 88.786 Daily R1
Suport 1 86.274 Daily S1
Suporti 2 85.332 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 87.530

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani