CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

AUDUSD u dobësua kundrejt dollarit amerikan të enjten, si shumica e monedhave kryesore pas njoftimeve të Rezervës Federale të SHBA-së të mërkurën. Indeksi i çmimeve të importit të Australisë për tremujorin e 4-të u rrit me 5.8%, tremujor mbi tremujor. Analistët kishin pritur vetëm një rritje prej 1.4%. Shtetet e Bashkuara do të publikojnë raportin e tyre të PBB-së për tremujorin e katërt dhe kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar më vonë sot.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.71284 Daily R2
Rezeistenca 1 0.71070 Daily R1
Suport 1 0.70500 Daily S1
Suporti 2 0.70286 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Shisni ShisniShisni

AUDUSD 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 0.70785

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani