CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Çifti USD/JPY u mblodh ndjeshëm të enjten pas njoftimeve të së mërkurës të Rezervës Federale të SHBA-së, të cilat ishin më të ashpër se sa pritej. Është 115.183 në mesditë në Evropë. Japonia nuk ka postuar ndonjë të dhënë të rëndësishme ekonomike. Shtetet e Bashkuara do të publikojnë raportin e tyre të PBB-së për tremujorin e katërt dhe kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar më vonë sot.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 115.619 Daily R2
Rezeistenca 1 115.427 Daily R1
Suport 1 114.915 Daily S1
Suporti 2 114.723 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

USDJPY 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 115.171

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani