CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

Euro u tregtua më e ulët të enjten. Aktualisht është 1.11874. Shumica e monedhave kryesore janë më të dobëta kundrejt monedhës së gjelbër pas njoftimit të djeshëm të Rezervës Federale të SHBA dhe konferencës për shtyp. Klima e Konsumatorit e Gjermanisë GfK për muajin shkurt arriti në -6.7. Parashikimi i konsensusit ishte -7.8. Shitjet industriale të Italisë për nëntorin u rritën 2.4%, nga muaji në muaj dhe 22.20%, nga viti në vit. Shtetet e Bashkuara do të publikojnë raportin e tyre të PBB-së për tremujorin e katërt dhe kërkesat fillestare të papunësisë për javën e kaluar më vonë sot.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.12293 Daily R2
Rezeistenca 1 1.12106 Daily R1
Suport 1 1.11608 Daily S1
Suporti 2 1.11421 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Blini BliniShisni
RSI (14) Blini ShisniShisni
SMA 20 Blini ShisniShisni

EURUSD 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 1.11857

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani