CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.

Ger 40 Index Analiza

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD 27/01/2022

Analiza Fondamentale

27 Janar, 2022

GER40 dhe pjesa më e madhe e aksioneve në Evropë ranë të enjten pasi yield-et e obligacioneve afatshkurtra të qeverisë amerikane u rritën në nivelin më të lartë në 23 muajt e fundit pasi Rezerva Federale i qëndroi planeve për një rritje të normës së interesit në mars dhe më shumë shtrëngime të politikës për të frenuar inflacionin e lartë.

Analiza Teknike

Ger 40 Index Analiza Analiza Teknike 27/01/2022
Time Frame: 1 hour

GER40 Tabela e suportit dhe rezistencës - 27/01/2022

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 15661.1 Daily R2
Rezeistenca 1 15542.8 Daily R1
Suport 1 15227.2 Daily S1
Suporti 2 15108.9 Daily S2

GER40 Tabela e indikatorëve - 27/01/2022

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Neutral

GER40 Indikator / Periudha tabelare - 27/01/2022

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniShisni
SMA 20 Blini ShisniShisni

GER40 27/01/2022 - Çmimi i referencës : 15385.0

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger40 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani