CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çmimet e arit ishin në rrugën e duhur për fitimin e tyre më të madh javor në më shumë se dy muaj me shenjat e rinovuara që Rezerva Federale e Sh.B.A nuk mund të konstatojë mbështetjen ekonomike dhe rritjen e normave të interesit në një periudhë të afërt. Ajo ishte në rrugën e duhur për fitimin e saj më të madh javor që nga 21 maji, duke u rritur 1.4% deri më tani. Ndërsa indeksi i dollarit u përpoq të ngrihej nga një minimum prej një muaji herët të Premten, ai ishte drejtuar për performancën e tij më të dobët javore që nga maji. Një dollar më i dobët rrit tërheqjen e arit duke e bërë atë më të lirë për mbajtësit e monedhave të tjera. Ari u rrit deri në 1.4% të enjten pas vërejtjeve të shefit të Fed Jerome Powell se tregu i punës në SHBA kishte ende "terren për të mbuluar" dhe se ishte "rrugë larg" nga shqyrtimi i rritjes së normave të interesit.

Analiza Teknike

Ari Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

GOLD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1839.89 Daily R2
Rezeistenca 1 1834.53 Daily R1
Suport 1 1820.21 Daily S1
Suporti 2 1814.85 Daily S2

GOLD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

GOLD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini NeutralNeutral
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GOLD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1827.37

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
ARI Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani