CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Nafta Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çmimet e naftës ranë të Premten, por ishin në rrugën e duhur për të shënuar fitime të forta për javën me kërkesën në rritje më shpejt sesa furnizimi, ndërsa vaksinimet zvogëlojnë ndikimin e një rigjallërimi në rastet e koronavirusit në të gjithë botën. Të dy kontratat bazë u drejtuan për fitime prej rreth 2% për javën, të nxitura nga indikacionet e furnizimeve të ngushta të naftës dhe kërkesës së fortë në Shtetet e Bashkuara, konsumatori më i madh i naftës në botë. Analistët tregojnë për një rikthim të shpejtë të konsumit të benzinës në Indi dhe prodhimit industrial pas rritjes së Covid-19 në fillim të këtij viti, si një shenjë se ekonomitë janë më elastike ndaj pandemisë.

Analiza Teknike

Nafta Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 73.798 Daily R2
Rezeistenca 1 73.435 Daily R1
Suport 1 72.465 Daily S1
Suporti 2 72.102 Daily S2

CRUDEOIL Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

CRUDEOIL Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Blini BliniBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

CRUDEOIL 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 72.950

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (3)Shisni (0)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
NAFTA Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani