CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Paundi Us dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti i monedhës Pound Britanik USD ra më poshtë në 1.3949 gjatë seancës aziatike. Dollari ra të enjten pas të dhënave ekonomike nën pritjet nga SHBA. PBB -ja amerikane dhe pretendimet e papunësisë fillestare të dy ishin të zhgënjyer me këtë të fundit që arriti në 400k kundrejt 380k exp. Sot nuk ka të dhëna të rëndësishme nga SH.B.A.

Analiza Teknike

Paundi Us dollar Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.3998 Daily R2
Rezeistenca 1 1.3972 Daily R1
Suport 1 1.3902 Daily S1
Suporti 2 1.3876 Daily S2

GBPUSD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GBPUSD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni NeutralBlini
SMA 20 Blini BliniBlini

GBPUSD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1.3935

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Paundi britanik - dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani