CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar Jeni japonez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti USD/JPY ishte kryesisht i pandryshuar, duke u tregtuar rreth 109.49 gjatë sesionit aziatik. Çifti u ul të Enjten .. Dollari ra të Enjten pas të dhënave më të pritshme ekonomike nga SH.B.A. PBB-ja amerikane dhe pretendimet e papunësisë fillestare të dy janë të zhgënjyer me këtë të fundit që vjen në 400 k vs 380 k sk. Shifrat e prodhimit industrial japonez për qershorin do të zbulohen këtë mëngjes.

Analiza Teknike

Dollar Jeni japonez Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USDJPY Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 109.92 Daily R2
Rezeistenca 1 109.75 Daily R1
Suport 1 109.32 Daily S1
Suporti 2 109.15 Daily S2

USDJPY Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Blini
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDJPY Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni BliniBlini
RSI (14) Blini NeutralBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USDJPY 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 109.52

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (2)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Jen Japonez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani