CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

USA500 Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Aksionet amerikane përfunduan më të larta të enjten, të nxitura nga fitimet dhe parashikimet e fuqishme amerikane, ndërsa të dhënat treguan se ekonomia amerikane ishte mbi nivelin e saj para pandemisë. Ekonomia amerikane u rrit në mënyrë solide në tremujorin e dytë, duke e vendosur nivelin e produktit të brendshëm bruto mbi kulmin e tij para pandemisë, por ritmi i rritjes së PBB-së ishte më i ngadalshëm nga sa prisnin ekonomistët. Aksionet u rritën të Mërkurën pasi Fed tha se nuk ishte ende koha për të filluar tërheqjen e stimulit të saj masiv monetar. Rreth gjysma e kompanive S&P 500 kishin raportuar fitime në tremujorin e dytë që nga e enjtja në mëngjes. Gati 91% e atyre kompanive tejkaluan vlerësimet e fitimit, dhe fitimet e tremujorit të dytë tani pritet të jenë rritur 87.2% nga një vit më parë, sipas të dhënave të Refinitiv.

Analiza Teknike

USA500 Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 4400.87 Daily R2
Rezeistenca 1 4388.85 Daily R1
Suport 1 4356.79 Daily S1
Suporti 2 4344.77 Daily S2

USA500 Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USA500 Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini BliniBlini
RSI (14) Shisni BliniBlini
SMA 20 Shisni BliniBlini

USA500 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 4372.82

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
USA500 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani