CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Ger 30 Index Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

GER30 u ngjit mbi 0.3% të Mërkurën. Fituesit ishin më të shumtë se humbësit me rreth 2 me 1. Fituesit më të mëdhenj ishin Siemens Energy, MTU Aero dhe Infineon. Humbësit më të mëdhenj ishin Deutsche Boerse dhe Covestro. Indeksi i Çmimeve të Importit të Gjermanisë për qershor u rrit me 12.9%, nga viti në vit. Parashikimi i konsensusit ishte 12.6%. Besimi i konsumatorit gjerman GfK për korrik erdhi në -0.3. Analistët kishin pritur 1.0.

Analiza Teknike

Ger 30 Index Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

GER30 Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 15616.2 Daily R2
Rezeistenca 1 15571.1 Daily R1
Suport 1 15450.9 Daily S1
Suporti 2 15405.8 Daily S2

GER30 Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

GER30 Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni NeutralBlini

GER30 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 15511.0

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (1)Shisni (2)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Ger30 Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani