CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Euro Dollar Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti i monedhës Eurodollar ra pak të Premten, duke lëvizur në rreth 1.1879 nivele gjatë sesionit aziatik këtë mëngjes. Dollari ra të enjten pas të dhënave ekonomike nën pritjet nga SHBA. PBB -ja amerikane dhe pretendimet e papunësisë fillestare të dyja ishin të zhgënjyera me këtë të fundit që arriti në 400k kundrejt 380k exp dhe Eurodollar u përgjigj duke u rritur. Shifrat gjermane të papunësisë për korrikun e djeshëm dolën më mirë se sa pritej. BQE publikoi dje procesverbalin e takimit të saj monetar, i cili nuk ndikoi shumë në tregjet. Të dhënat e PBB -së gjermane të TM2 do të dalin në orën 09:00 ndërsa CPI -ja e Eurozonës për korrikun do të zbulohet në orën 10:00 GMT+1.

Analiza Teknike

Euro Dollar Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

EURUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.1916 Daily R2
Rezeistenca 1 1.1898 Daily R1
Suport 1 1.1852 Daily S1
Suporti 2 1.1835 Daily S2

EURUSD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Blini
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

EURUSD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniNeutral
SMA 20 Blini ShisniBlini

EURUSD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1.1875

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (3)Shisni (0)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Euro - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani