CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Dollari kanadez Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti USD/CAD u rrit këtë mëngjes për të tregtuar në 1.2499. Çifti ra në tregtinë e paqëndrueshme të enjten. Dollari ra të enjten pas të dhënave ekonomike nën pritjet nga SHBA. PBB -ja amerikane dhe pretendimet e papunësisë fillestare të dy ishin të zhgënjyer me këtë të fundit që arriti në 400k kundrejt 380k exp. Shifrat e PBB-së Kanadeze për maj do të publikohen në 13:30 GMT + 1.

Analiza Teknike

Dollar - Dollari kanadez Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USDCAD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 1.2504 Daily R2
Rezeistenca 1 1.2482 Daily R1
Suport 1 1.2424 Daily S1
Suporti 2 1.2402 Daily S2

USDCAD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Neutral
Stochastic ( 9;6;3) Blini

USDCAD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - BliniMuaj - Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniShisni
RSI (14) Neutral NeutralShisni
SMA 20 Shisni BliniShisni

USDCAD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 1.2451

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (1)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Dollar Kanadez Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani