CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollari Australian Dollari Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

Çifti i monedhës Aussie Dollar ishte pak më i ulët, duke lëvizur në rreth 0.7388 nivele gjatë sesionit aziatik. Dollari Aussie u rrit të Mërkurën. Dollari ra të enjten pasi pritën të dhënat ekonomike nën SH.B.A. PBB -ja amerikane dhe pretendimet e papunësisë fillestare të dy ishin të zhgënjyer me këtë të fundit që arriti në 400k kundrejt 380k exp. PPI Australiane për Korrikun do të dalë këtë mëngjes.

Analiza Teknike

Dollari Australian Dollari Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 0.7416 Daily R2
Rezeistenca 1 0.7400 Daily R1
Suport 1 0.7358 Daily S1
Suporti 2 0.7342 Daily S2

AUDUSD Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Blini
SMA 50 Blini
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Blini
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

AUDUSD Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - BliniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Blini ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniNeutral
SMA 20 Blini ShisniBlini

AUDUSD 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 0.7378

Blini
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (2)Shisni (1)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (1)Shisni (2)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Australian - Dollar amerikan Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani