CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dollar - Turkish Lira Analiza

Analiza e mëngjesit për instrumentet CFD 30/07/2021

Analiza Fondamentale

30 Korrik, 2021

USD/TRY u rrit gjatë sesionit aziatik për të tregtuar në 8.4705. Dyshja ranë paksa dje. Kalendari ekonomik i Turqisë ishte bosh. Dollari ra të enjten pas të dhënave ekonomike nën pritjet nga SHBA. PBB -ja amerikane dhe pretendimet e papunësisë fillestare të dy ishin të zhgënjyer me këtë të fundit që arriti në 400k kundrejt 380k exp.

Analiza Teknike

Dollar - Turkish Lira Analiza Analiza Teknike 30/07/2021
Time Frame: 1 hour

USDTRY Tabela e suportit dhe rezistencës - 30/07/2021

Suporti dhe Rezistenca Niveli Shpjegim
Rezistenca 2 8.52548 Daily R2
Rezeistenca 1 8.50616 Daily R1
Suport 1 8.45464 Daily S1
Suporti 2 8.43532 Daily S2

USDTRY Tabela e indikatorëve - 30/07/2021

Indikator Sinjal
SMA 20 Shisni
SMA 50 Shisni
SMA 100 Shisni
MACD( 12;26;9) Shisni
RSI (14) Shisni
Stochastic ( 9;6;3) Shisni

USDTRY Indikator / Periudha tabelare - 30/07/2021

Indikator / Perioda Ditë - ShisniJavë - ShisniMuaj - Blini
MACD( 12;26;9) Shisni ShisniBlini
RSI (14) Shisni ShisniBlini
SMA 20 Shisni ShisniNeutral

USDTRY 30/07/2021 - Çmimi i referencës : 8.48040

Shisni
Mesatarja e thjeshtë lëvizëseBlini (0)Shisni (3)
Treguesit teknikë - NdryshuesitBlini (0)Shisni (3)
Shpërndajeni me rrjetin tuaj
Dollar Amerikan - Lira turke Diagrami
Përditësimi i kohës: -
Më i lartë
Më i ulët
1M 5M H D W
Çmimet po ngarkohen..
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani