CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022
АУД/УСД беше повисок за време на тргувањето во попладневната сесија. Моментално се тргува на ниво од 0,6738. Австралија ја објави продажбата на мало за месец октомври на -0,2%. Соединетите Американски Држави ќе ја пријават довербата на потрошувачите на CB за ноември подоцна денес.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.6786 Daily R2
Линија на отпор 1 0.6765 Daily R1
Линија на подршка 1 0.6709 Daily S1
Подршка 2 0.6688 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Неутрално ПродајПродај
RSI (14) Продај НеутралноПродај
SMA 20 Купи ПродајПродај

AUDUSD 29/11/2022 - Референтна цена : 0.6793

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега