CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 81% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022

Парот USD/CAD беше малку понизок денес. Парот USD/CAD моментално се тргува на 1,3445. Канада ќе го пријави БДП месечно за септември подоцна денес. Соединетите Американски Држави ќе отпечатат „CB Consumer Confidence“ за ноември подоцна денес.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3501 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3476 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3409 Daily S1
Подршка 2 1.3384 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDCAD Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USDCAD 29/11/2022 - Референтна цена : 1.3445

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега