CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 76% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022

Фунтата денеска благо порасна во однос на американскиот долар. Во моментов се тргува на 1,2015 година. Гувернерот на Банката на Англија, Бејли ќе зборува подоцна денеска. Соединетите Американски Држави ќе отпечатат „CB Consumer Confidence“ за ноември подоцна денес.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2103 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2065 Daily R1
Линија на подршка 1 1.1964 Daily S1
Подршка 2 1.1926 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GBPUSD Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Неутрално НеутралноПродај
SMA 20 Продај КупиПродај

GBPUSD 29/11/2022 - Референтна цена : 1.2016

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега