CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 78% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Злато Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022

Цените на златото се искачија за дури 1% во вторникот, бидејќи повлекувањето на доларот го надмина притисокот од насилните забелешки на претставниците на Федералните резерви на САД за зголемувањето на каматните стапки.

Техничка анализа

Злато Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

GOLD Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1767.34 Daily R2
Линија на отпор 1 1762.23 Daily R1
Линија на подршка 1 1748.61 Daily S1
Подршка 2 1743.50 Daily S2

GOLD Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GOLD Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално КупиПродај
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GOLD 29/11/2022 - Референтна цена : 1755.42

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
GOLD Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега