CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 78% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022

Двојката USD/JPY денеска се движеше пониско. Моментално се тргува по 138,02. Јапонија отпечати продажба на мало на годишно ниво за октомври од 4,3%. Соединетите Американски Држави ќе ја пријават довербата на потрошувачите на CB за ноември подоцна денес.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 139.13 Daily R2
Линија на отпор 1 138.64 Daily R1
Линија на подршка 1 137.34 Daily S1
Подршка 2 136.85 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDJPY Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Купи НеутралноКупи
SMA 20 Продај ПродајКупи

USDJPY 29/11/2022 - Референтна цена : 138.00

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега