CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 77% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022

Парот EUR/USD беше понизок денес. Моментално е 1,0375. Шпанија објави ИПК на годишна основа на 7,4%. Германскиот ИПК од година во година за ноември се очекува да се печати подоцна денес. Соединетите Американски Држави ќе ја пријават довербата на потрошувачите на CB за ноември подоцна денес.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.0436 Daily R2
Линија на отпор 1 1.0410 Daily R1
Линија на подршка 1 1.0339 Daily S1
Подршка 2 1.0312 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

EURUSD Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Неутрално КупиПродај
SMA 20 Продај КупиПродај

EURUSD 29/11/2022 - Референтна цена : 1.0379

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега