CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 77% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 78% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
Пребарувај

Ger 40 индекс Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 29/11/2022

Фундаментални анализи

29 ноември, 2022
Германските и европските берзи се зголемија во вторникот, потпомогнати од подобрите од очекуваните бројки на шпанската и германската инфлација додека инвеститорите го следат тековното избивање на КОВИД во Кина.

Техничка анализа

Ger 40 индекс Анализи Техничка анализа 29/11/2022
Time Frame: 1 hour

GER40 Табела на подршка и отпор - 29/11/2022

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 14506.8 Daily R2
Линија на отпор 1 14464.5 Daily R1
Линија на подршка 1 14351.5 Daily S1
Подршка 2 14309.2 Daily S2

GER40 Табела на индикатори - 29/11/2022

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GER40 Индикатор / Табела - 29/11/2022

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

GER40 29/11/2022 - Референтна цена : 14408.0

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Ger40 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега