CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
Kërkim

CFD's – Lajmet më të reja & Analiza e tregut

Analiza ditore dhe javore, mundësitë e tregut dhe strategjitë

Kalendari Ekonomik

Versioni i plotë

Analiza ditore

Analiza e mbrëmjes për instrumentet CFD - 18/05/2022 Shihini të gjitha
EUR-USD18/05/2022

Çifti i monedhës euro-dollar amerikan po tregtohet më i ulët. Aktualisht tregtohet me 1.0514. Eurozona shtypi CPI-në nga viti në vit prej 7.4%. Konsensusi ishte 7.5%. Shtetet e Bashkuara do të raportojnë...

EUR-USD Analiza
GBP-USD18/05/2022

Paundi britanik po tregtohet më i ulët ndaj dollarit sot. Aktualisht tregtohet me 1.2391. Mbretëria e Bashkuar raportoi CPI nga viti në vit për prill në 9.0%. Konsensusi ishte 9.1%. Inputi i PPI-së muaj pas muaji...

GBP-USD Analiza
USD-JPY18/05/2022

Çifti USD/JPY është relativisht i sheshtë sot. Aktualisht tregtohet me 129.17. Japonia raportoi PBB-në tremujore në -0.2% kundrejt -0.4% të pritur. Prodhimi Industrial Muaj në Muaj për muajin Mars...

USD-JPY Analiza
AUD-USD18/05/2022

Dollari australian ishte më i fortë kundrejt dollarit. Çifti i monedhës aktualisht po tregtohet me 0.7010. Australia raportoi një indeks tremujor të çmimeve të pagave në 0.7%. Konsensusi ishte 0.8%....

AUD-USD Analiza
Ari18/05/2022

Çmimet e arit të mërkurën qëndruan pranë niveleve të tyre më të ulëta që nga fundi i janarit, nën presionin e rimëkëmbjes së dollarit dhe një qëndrimi agresiv...

Ari Analiza
Nafta18/05/2022

Çmimet e naftës u rritën të mërkurën nga pritshmëritë se lehtësimi i kufizimeve të COVID-19 në Kinë do të rrisë kërkesën dhe pasi të dhënat e industrisë...

Nafta Analiza
USA50018/05/2022

Ofertat e së ardhmes së aksioneve në SHBA u zvogëluan pasi indekset kryesore të aksioneve u mblodhën në seancën e mëparshme, duke e vendosur Wall Street-in në rrugën e zgjatjes së...

USA500 Analiza
USD-TRY18/05/2022

Në kohën e drekës evropiane, çifti ishte dukshëm më i lartë edhe pse dollari ra kundrejt një shporte valutash të tjera. Pasditen e sotme dollari u këmbye me 15,9513. Lira turke u dobësua...

USD-TRY Analiza
USD-CAD18/05/2022

Dollari kanadez ishte më i fortë kundrejt dollarit amerikan sot. Aktualisht tregtohet me 1,2833. Kanadaja do të raportojë CPI-në muaj në muaj për prillin më vonë sot. Shtetet e Bashkuara do të...

USD-CAD Analiza
ger4018/05/2022

Indeksi gjerman i aksioneve dhe tregjet evropiane të aksioneve ranë më të ulëta të mërkurën, duke u përpjekur të ruajnë momentin pozitiv të javës, ndërsa rritja e inflacionit...

ger40 Analiza
Të gatshëm për tregtim?Filloni tani
Afër

Jini të vetëdijshëm për orët e tregtimit të pushimeve për:

  • E hënë, 23 maj 2022, festa e Ditës së Viktorias në Kanada.
Instrumenti E hënë
23.05.2022
E martë
24.05.2022
TE GJITHA FOREX I rregullt I rregullt
Indekset
Canada 60 Mbyllur I rregullt
Equity
Canadian Equities Mbyllur I rregullt

Ju lutemi vini re: Në rast të likuiditetit të ulët në një instrument specifik, Fortrade mund të zgjerojë diferencat ose madje të mbyllë instrumentin për tregtim. Njoftimet do të lëshohen në lidhje me çdo ndryshim të tillë në orarin e tregtimit.

  • Kohët e mësipërme mund të ndryshojnë.
  • Datat para dhe pas kësaj feste kanë një orar të rregullt tregtimi.
  • Ju lutemi vini re se të gjitha kohët e treguara janë GMT

Paralajmërimi i rrezikut

CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 79% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se i keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe këshilloheni në formë të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. Fortrade nuk pranon asnjë përgjegjësi për përdorimin e këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për saktësinë ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të vetë. Informacionet në këtë faqe nuk janë të destinuara për banorët e Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk kanë për qëllim të shpërndahen ose të përdoren nga cilido person, në cilindo shtet ose juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjet dhe rregullat lokale.
Aftësia për të gjeneruar fitime gjatë kryerjes së transaksioneve në tregun OTC FOREX gjithashtu nënkupton mundësinë e humbjes. Transaksioni mund të rezultojë në humbjen e disa ose të të gjitha parave të investuara. Para se të filloni tregtimin, sigurohuni që të kuptoni rreziqet e përfshira dhe zotëroni aftësitë e nevojshme për të investuar. Informacionet në këtë faqe nuk janë të destinuara për banorët e Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk kanë për qëllim të shpërndahen ose të përdoren nga cilido person, në cilindo shtet ose juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjet dhe rregullat lokale.
CFD-të dhe marzhi FX janë produkte të sistemit të levave që mbartin një nivel të lartë rreziku për kapitalin tuaj. Ju duhet të bëni tregëti vetëm me paratë që mund të përballoni për të humbur. Jini të vetëdijshëm: Ju mund të humbni të gjitha, por jo më shumë se bilancin e llogarisë suaj tregtare. Ju nuk zotëroni, ose të keni ndonjë të drejtë për pasuritë themelore. Performanca e kaluar nuk është garanci për performancën e ardhshme. Ky informacion ka për qëllim të jetë i përgjithshëm në natyrë dhe nuk është këshillë financiare e produktit. Çdo këshillë që gjendet në këtë faqe interneti ose që ju është dhënë nga Fort Securities Australia Pty Ltd është këshillë e përgjithshme dhe është përgatitur pa marrë parasysh objektivat, situatën financiare apo nevojat tuaja. Para se të veproni në lidhje me ndonjë informacion, duhet të konsideroni përshtatshmërinë e informacionit të dhënë dhe natyrën e produktit financiar përkatës duke pasur parasysh objektivat, situatën financiare dhe nevojat tuaja. Ne ju inkurajojmë që të merrni këshilla financiare të pavarura dhe të konsideroni Shërbimet tona Financiare Udhëzoni (FSG) dhe Deklaratën e shpalosjes së produktit (PDS) përpara se të vendosni të hyni ose të merrni ndonjë produkt financiar të lëshuar prej nesh. Informacioni në këtë faqe nuk u drejtohet banorëve të Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk është menduar për tu shpërndarë ose për ta përdorur nga cilido person në ndonjë vend apo juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjin ose rregulloren vendore.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja. Bëni kujdes: Ju mund të humbni të gjithë kapitaljin por jo më tepër se sa balanca juaj në Llogarinë Tregtare. 77% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se i keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe këshilloheni në formë të pavarur. Po të vazhdoni më tej me investimin në CFD-të me valuta virtuale, ju lutem vini re se vlerat janë shumë të lëkundshme dhe mund të çojnë në humbje të konsiderueshme për një periudhë të shkurtër kohore. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. Fortrade nuk pranon asnjë përgjegjësi për përdorimin e këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për saktësinë ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të vetë. Informacionet në këtë faqe nuk janë të destinuara për banorët e Shteteve të Bashkuara ose Belgjikës dhe nuk kanë për qëllim të shpërndahen ose të përdoren nga cilido person, në cilindo shtet ose juridiksion ku shpërndarja ose përdorimi i tillë do të ishte në kundërshtim me ligjet dhe rregullat lokale.
Tregtimi i këmbimit valutor ose kontratave për diferenca (CFD) me një diferencë mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. CFD-të janë produkte komplekse, të cilat janë shumë spekulative dhe shumë të rrezikshme, dhe investimi në produkte të tilla mund të rezultojë duke humbur të gjithë ose pjesën më të madhe të kapitalit tuaj të investuar.