CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

За време на азиската сесија, валутниот пар долар Ауси се повлече на 0,7741. Аузискиот долар се собра во понеделникот, една од ретките главни валути што го стори тоа против Гринбек. Бруто оперативната добивка на компанијата во Австралија за 4-ти квартал падна за 6,6%, четвртина-над-четвртина. Домашните заеми во Австралија се зголемија за 12,3%, месечно над-месечно. Во Соединетите Држави, Трошоците за градежништво за јануари се зголемија за 1,7%, месечно-над-месечно. Аналитичарите очекуваа само 0,8%. ISI Manufacturing PMI за февруари се појави во 60,8, над консензуалната прогноза од 58,8.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7833 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7801 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7717 Daily S1
Подршка 2 0.7652 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

AUDUSD Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

AUDUSD 02/03/2021 - Референтна цена : 0.7752

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега