CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Ger 30 индекс Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

ГЕР30 се намали за 1,6% во понеделникот. Само 2 емисии од референцата на германскиот капитал со 30 акции беа пониски за денот. Најголеми добитници беа MTU Aero, Bayer и Deutsche Post. Најголем губитник беше Инфинеон. Германскиот производствен PMI за февруари беше објавен на ниво од 60,7, што е за една десетина поени подобар отколку што се очекуваше.

Техничка анализа

Ger 30 индекс Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

GER30 Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 14155.00 Daily R2
Линија на отпор 1 14071.40 Daily R1
Линија на подршка 1 13848.60 Daily S1
Подршка 2 13765.10 Daily S2

GER30 Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GER30 Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GER30 02/03/2021 - Референтна цена : 13964.00

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (2)
Споделете преку вашата мрежа
Ger30 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега