CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Валутниот пар GBP/USD продолжи да паѓа, движејќи се на 1,3871 за време на азиската сесија. Фунтата се спушти пониско во вторникот. Производствениот PMI на Велика Британија за фебруари отпечатен на 55,1. Одобренијата за хипотека во Велика Британија за јануари беа скоро 99.000. Во САД, PMI за производство на ISM за фебруари отпечатен на 60,8. Аналитичарите очекуваа само 58,8. Трошоците за градежништво во САД за јануари пораснаа за 1,7%, месечно. Тоа беше многу подобро од очекувањата на аналитичарите од 0,8%.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3975 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3937 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3835 Daily S1
Подршка 2 1.3797 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

GBPUSD Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

GBPUSD 02/03/2021 - Референтна цена : 1.3880

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега