CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

USA500 Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Индексот САД500 заврши на повисоко ниво, во 2,38% во понеделникот. Сепак, договорот за фјучерси се тргуваше пониско за време на азиската сесија. Американскиот репер индекс беше предводен повисоко од „Боинг“, кој порасна за скоро 6% на ден. Повлекувањето на приносот на обврзниците исто така им помогна на американските акции да го најдат своето дно засега. Во Соединетите Американски Држави, Трошоците за градежништво за јануари се зголемија за 1,7%, месец-за-месец. Аналитичарите очекуваа само 0,8%. ISM Manufacturing PMI за февруари се појави во 60,8, над консензуалната прогноза од 58,8.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 3948.66 Daily R2
Линија на отпор 1 3921.72 Daily R1
Линија на подршка 1 3849.88 Daily S1
Подршка 2 3822.94 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

USA500 Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USA500 02/03/2021 - Референтна цена : 3882.32

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега