CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Нафта Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Суровата нафта падна за повеќе од 1% во вторникот, бидејќи трговците со нафта стравуваа дека ОПЕК + скоро веројатно ќе донесе одлука за покачување на производството за најмалку 500,000 БПД за април наваму. ОПЕК + ќе се состане во четврток. Двете големи прашања што треба да се решат на состанокот ќе бидат колку да се зголеми дневната понуда и дали Саудиска Арабија ќе продолжи или не со своето доброволно намалување на 1.000.000 барели дневно. Зајакнувањето на доларот ја повлекува и цената на нафтата.

Техничка анализа

Нафта Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 61.13 Daily R2
Линија на отпор 1 60.46 Daily R1
Линија на подршка 1 57.99 Daily S1
Подршка 2 57.32 Daily S2

CRUDEOIL Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

CRUDEOIL Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

CRUDEOIL 02/03/2021 - Референтна цена : 60.05

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Crude OIL Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега