CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Доларот во Ауси скокна повисоко на пладне во Европа. Сега се тргува на 0,77928. Резервната банка на Австралија објави дека ќе ги задржи каматните стапки непроменети на 0,10% претходно денес. Одобренијата за градење во Австралија за јануари паднаа за 19,4%, месец-над-месец. Консензусната прогноза беше пад од само 3,0%. САД ќе ја пријават деловната доверба на ISM NY за февруари подоцна денес.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7869 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7837 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7752 Daily S1
Подршка 2 0.7720 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

AUDUSD 02/03/2021 - Референтна цена : 0.7797

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега