CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Turkish Lira Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Парот USD / TRY се зголеми повисоко во вторникот. Во моментов парот е 7,32540. Турција не треба да објавува никакви економски податоци денес. САД ќе ја пријават деловната доверба на ISM NY за февруари попладнево.

Техничка анализа

Dollar - Turkish Lira Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

USDTRY Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 7.45487 Daily R2
Линија на отпор 1 7.39745 Daily R1
Линија на подршка 1 7.24435 Daily S1
Подршка 2 7.18693 Daily S2

USDTRY Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDTRY Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи НеутралноНеутрално
RSI (14) Купи КупиПродај
SMA 20 Продај КупиПродај

USDTRY 02/03/2021 - Референтна цена : 7.32090

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Турска лира Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега