CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Долар-Јапонски јен Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Парот УСД / ЈПУ постепено порасна во вторникот. Сега се тргува со 106.902. Стапката на невработеност во Јапонија за јануари се одржува на 2,9%, што е за една десетина процентен поен отколку што предвидуваа аналитичарите. Јапонија објави дека своите капитални трошоци за 4-ти квартал паднале за 4,8%, од година во година. САД ќе ја пријават деловната доверба на ISM NY за февруари подоцна денес.

Техничка анализа

Долар-Јапонски јен Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

USDJPY Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 107.38 Daily R2
Линија на отпор 1 107.19 Daily R1
Линија на подршка 1 106.66 Daily S1
Подршка 2 106.47 Daily S2

USDJPY Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

USDJPY Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиПродај
RSI (14) Неутрално КупиНеутрално
SMA 20 Купи КупиКупи

USDJPY 02/03/2021 - Референтна цена : 106.88

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Јапонски јен Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега