CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Евро-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Еврото падна во вторникот, но се искачи повисоко од најниското ниво до пладне во Европа. Во моментов е 1.20334. Германската малопродажба за јануари падна за 4,5% месец за месец, и падна за 8,7% од година во година. Консензусните предвидувања беа -0,3% и 1,3%, соодветно. Германската стапка на невработеност за февруари отпечатена со 6,0% како што се очекуваше.CPI на еврозоната за февруари бележи 0,9%, од година во година, како што се очекуваше. САД ќе ја пријават ISM NY Business Confidence за февруари подоцна денес.

Техничка анализа

Евро-Долар Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

EURUSD Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2081 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2057 Daily R1
Линија на подршка 1 1.1994 Daily S1
Подршка 2 1.1971 Daily S2

EURUSD Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

EURUSD Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Неутрално НеутралноКупи
SMA 20 Продај ПродајКупи

EURUSD 02/03/2021 - Референтна цена : 1.2030

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Евро - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега