CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Канадски долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Парот USD / CAD се движеше нагоре и надолу во вторникот, но се најде приближно непроменет за време на ручекот во Европа. Во моментов е 1.26503. Канада ќе ги објави своите податоци на БДП во четвртиот квартал подоцна денес. САД ќе ја пријават ISM NY Business Confidence за февруари подоцна денес.

Техничка анализа

Dollar - Канадски долар Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

USDCAD Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.2726 Daily R2
Линија на отпор 1 1.2694 Daily R1
Линија на подршка 1 1.2607 Daily S1
Подршка 2 1.2575 Daily S2

USDCAD Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDCAD Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Купи ПродајПродај
RSI (14) Купи ПродајПродај
SMA 20 Купи ПродајПродај

USDCAD 02/03/2021 - Референтна цена : 1.2656

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Канадски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега