CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Нафта Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Цените на суровата нафта паднаа под 60 долари порано во вторникот во моментов се тргуваат со 60,660 долари. Стравувањата од нова мутација на вирусот во Бразил и доведување во прашање на зголемената побарувачка во Кина, предизвикаа некои нафтени бикови да направат чекор назад. Тие, исто така, остануваат претпазливи пред состанокот на ОПЕК + во четврток. Се очекува картелот да го зголемува дневното производство. Прашањето е за колку повеќе од 1 милион барели на ден? Американскиот институт за нафта вечерва ќе го објави својот неделен извештај за залихи.

Техничка анализа

Нафта Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

CRUDEOIL Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 62.149 Daily R2
Линија на отпор 1 61.477 Daily R1
Линија на подршка 1 59.683 Daily S1
Подршка 2 59.011 Daily S2

CRUDEOIL Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

CRUDEOIL Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Продај КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

CRUDEOIL 02/03/2021 - Референтна цена : 60.580

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Crude OIL Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега