CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

Британската фунта се намали пониско во вторникот. Во моментов е 1.38969. Националниот HPI во Велика Британија за фебруари порасна за 6,9%, годишно и 0,7%, месечно. Двете бројки ги надминуваат нивните проценки од 5,6% и -0,3%, соодветно. САД ќе ја пријават деловната доверба на ISM NY за фебруари попладнево.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3996 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3958 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3856 Daily S1
Подршка 2 1.3818 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GBPUSD Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Продај КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

GBPUSD 02/03/2021 - Референтна цена : 1.3926

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (1)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега