CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

USA500 Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 02/03/2021

Фундаментални анализи

02 март, 2021

САД500 беше во пад нешто повеќе од 0,1% пред да се отвори американскиот. Во моментов е 3889,10. Економските податоци надвор од Соединетите држави се лесни денес. Повеќето трговци со капитал имаат залепеност на приносите на Министерството за финансии на САД за да видат дали приносот на државните институции почнува да го надминува приносот на САД500.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 02/03/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 02/03/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 3950.44 Daily R2
Линија на отпор 1 3923.50 Daily R1
Линија на подршка 1 3851.66 Daily S1
Подршка 2 3824.72 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 02/03/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Неутрално
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USA500 Индикатор / Табела - 02/03/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Неутрално КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USA500 02/03/2021 - Референтна цена : 3887.58

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (2)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега