ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Курсеви и тргување на Форекс и CFD за почетници

Достапно само на англиски јазик.

Forex Advantage

The advantages of Forex Trading, why Forex is one of the fastest growing markets, why trading is rapidly becoming a favorite among Stock Market investors.

Basic Forex Terms

Familiarization with the basics of Forex, familiarization with many important trading terms, how to do the first step in trading.

Types of Orders

In this lesson we’ll learn the different types of orders, how to use the right order type at the right time. The information in this lesson is part of the trading foundations every trader must know.

Glossary of Concepts

Increase your Forex Knowledge by getting familiar with important trading and market terminology in this wide Forex Glossary.

Winning Tactic

In this lesson we’ll start learning how to combine all the information and use our professional trader’s winning strategies and how to choose the strategy that works for you.