CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 25/01/2021

Фундаментални анализи

25 јануари, 2021

За време на азиската сесија, валутниот пар долар Ауси се движеше повисоко на 0,7741. Доларот Ауси се движеше пониско во петокот. Продажбата на мало во Австралија во декември падна за 4,2%. Во Соединетите држави и Услугите и производствените PMI за јануари ги надминаа своите прогнози. Услугите влегоа во 57,5 ​​наспроти 53,6 очекувани, а Производството беше 59,1 наспроти 56,5 што се очекуваше. Постојната продажба на домови во САД за декември порасна за 0,7%. Консензусната прогноза беше пад од 2,0%.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 25/01/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 25/01/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7769 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7756 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7721 Daily S1
Подршка 2 0.7708 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 25/01/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

AUDUSD Индикатор / Табела - 25/01/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

AUDUSD 25/01/2021 - Референтна цена : 0.7736

Купи
Simple Moving AverageКупи (2)Продај (1)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега