CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Ger 30 индекс Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 25/01/2021

Фундаментални анализи

25 јануари, 2021

ГЕР30 падна над 0,2% во петокот. Лоаферите беа побројни од победниците со околу 4 спрема 1. Најголеми добитници беа Сименс и Фолксваген. Најголеми губитници беа Дојче банка, Адидас и Хајделбергмент. Германскиот производствен PMI за јануари беше објавен дека е 57,0, што е под неговата проценка од 57,5. Германскиот сервис ПМИ за јануари го победи своето прогнозно објавување на ниво од 46,8 наспроти очекуваните 45,3.

Техничка анализа

Ger 30 индекс Анализи Техничка анализа 25/01/2021
Time Frame: 1 hour

GER30 Табела на подршка и отпор - 25/01/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 14048.6 Daily R2
Линија на отпор 1 13988.8 Daily R1
Линија на подршка 1 13829.2 Daily S1
Подршка 2 13769.4 Daily S2

GER30 Табела на индикатори - 25/01/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

GER30 Индикатор / Табела - 25/01/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

GER30 25/01/2021 - Референтна цена : 13909.0

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Ger30 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега