CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

USA500 Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 25/01/2021

Фундаментални анализи

25 јануари, 2021

Dow и САД500 завршија на умерено пониско ниво во петокот, повлечени од загубите во сино-чип технологијата што ги блокираше Intel и IBM по нивните квартални резултати, бидејќи надежите за целосно економско повторно отворање во наредните месеци исчезнаа. И покрај слабоста, трите главни индекси забележаа неделни добивки, со технолошкиот тежок Nasdaq кој ги следи своите најдобри неделни перформанси од 6 ноември, бидејќи инвеститорите се натрупаа во Alphabet Inc, Apple Inc и Amazon.com Inc во очекување на извештаите за нивната заработка во наредните недели.

Техничка анализа

USA500 Анализи Техничка анализа 25/01/2021
Time Frame: 1 hour

USA500 Табела на подршка и отпор - 25/01/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 3872.63 Daily R2
Линија на отпор 1 3863.07 Daily R1
Линија на подршка 1 3837.57 Daily S1
Подршка 2 3828.01 Daily S2

USA500 Табела на индикатори - 25/01/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USA500 Индикатор / Табела - 25/01/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиКупи

USA500 25/01/2021 - Референтна цена : 3850.32

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
USA500 Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега