CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Turkish Lira Анализи

Утрински анализи за CFD инструментите 25/01/2021

Фундаментални анализи

25 јануари, 2021

USD/TRY се тргуваше нагоре во 7,4160. Двојката заврши малку повисоко во петокот по уште еден див ден. Турција не објави никакви економски податоци. PMI ги победи нивните проценки во САД. Услугите влегоа во 57,5 ​​наспроти 53,6 очекувани, а Производството беше 59,1 наспроти 56,5 што се очекуваше. Постојната продажба на домови во САД за декември порасна за 0,7%. Консензусната прогноза беше пад од 2,0%.

Техничка анализа

Dollar - Turkish Lira Анализи Техничка анализа 25/01/2021
Time Frame: 1 hour

USDTRY Табела на подршка и отпор - 25/01/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 7.42608 Daily R2
Линија на отпор 1 7.40595 Daily R1
Линија на подршка 1 7.35225 Daily S1
Подршка 2 7.33212 Daily S2

USDTRY Табела на индикатори - 25/01/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Продај
RSI (14) Продај
Stochastic ( 9;6;3) Продај

USDTRY Индикатор / Табела - 25/01/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - ПродајМесец - Продај
MACD( 12;26;9) Продај ПродајКупи
RSI (14) Продај ПродајПродај
SMA 20 Продај ПродајПродај

USDTRY 25/01/2021 - Референтна цена : 7.37910

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (0)Продај (3)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Турска лира Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега