CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Австралиски долар- УС Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/02/2021

Фундаментални анализи

26 февруари, 2021

Доларот Ауси падна во петокот. Во моментов е 0,77420. Австралија објави дека својот кредитен приватен сектор за јануари порасна за 0,3%, месечно над-месечно. Соединетите држави ќе ги пријават личните трошоци за јануари, Чикаго ПМИ за февруари и бројките на потрошувачите на Мичиген подоцна денес.

Техничка анализа

Австралиски долар- УС Долар Анализи Техничка анализа 26/02/2021
Time Frame: 1 hour

AUDUSD Табела на подршка и отпор - 26/02/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 0.7811 Daily R2
Линија на отпор 1 0.7782 Daily R1
Линија на подршка 1 0.7705 Daily S1
Подршка 2 0.7677 Daily S2

AUDUSD Табела на индикатори - 26/02/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Продај
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

AUDUSD Индикатор / Табела - 26/02/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

AUDUSD 26/02/2021 - Референтна цена : 0.7762

Продај
Simple Moving AverageКупи (0)Продај (3)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Австралиски долар - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега