CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Dollar - Turkish Lira Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/02/2021

Фундаментални анализи

26 февруари, 2021

Парот USD / TRY се тргуваше нагло повисоко на европската сесија на 7,4249, додека Гринбек скокна во однос на кошницата со други валути. Турската лира се лизна за петти ден по ред во петокот, погодена од зголемените приноси на американските обврзници кои помогнаа да се избришат придобивките од целата година и да се постави сцената за потенцијално построга битка против двоцифрената инфлација.

Техничка анализа

Dollar - Turkish Lira Анализи Техничка анализа 26/02/2021
Time Frame: 1 hour

USDTRY Табела на подршка и отпор - 26/02/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 7.54506 Daily R2
Линија на отпор 1 7.49986 Daily R1
Линија на подршка 1 7.37934 Daily S1
Подршка 2 7.33414 Daily S2

USDTRY Табела на индикатори - 26/02/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Купи
SMA 50 Купи
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Купи
Stochastic ( 9;6;3) Купи

USDTRY Индикатор / Табела - 26/02/2021

Индикатор/Временски период Ден - КупиНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи ПродајКупи
RSI (14) Купи КупиКупи
SMA 20 Купи КупиПродај

USDTRY 26/02/2021 - Референтна цена : 7.43960

Купи
Simple Moving AverageКупи (3)Продај (0)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (3)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Американски долар - Турска лира Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега