CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.
Пребарувај

Фунта-Долар Анализи

Вечерни анализи за CFD инструментите 26/02/2021

Фундаментални анализи

26 февруари, 2021

Британската фунта падна пониско во петокот, паѓајќи надолу преку психолошкото ниво од 1,40. Во моментов е 1.39126. Денес не се очекуваат економски податоци од Велика Британија. Предвидено е Соединетите држави да го објават Чикаго ПМИ за февруари, бројот на потрошувачите на Мичиген и личните трошоци за јануари попладнево.

Техничка анализа

Фунта-Долар Анализи Техничка анализа 26/02/2021
Time Frame: 1 hour

GBPUSD Табела на подршка и отпор - 26/02/2021

Подршка Отпор Ниво Објаснување
Отпор 2 1.3976 Daily R2
Линија на отпор 1 1.3940 Daily R1
Линија на подршка 1 1.3845 Daily S1
Подршка 2 1.3805 Daily S2

GBPUSD Табела на индикатори - 26/02/2021

Индикатор Сигнал
SMA 20 Продај
SMA 50 Продај
SMA 100 Купи
MACD( 12;26;9) Купи
RSI (14) Неутрално
Stochastic ( 9;6;3) Неутрално

GBPUSD Индикатор / Табела - 26/02/2021

Индикатор/Временски период Ден - ПродајНедела - КупиМесец - Купи
MACD( 12;26;9) Купи КупиКупи
RSI (14) Неутрално КупиКупи
SMA 20 Продај КупиКупи

GBPUSD 26/02/2021 - Референтна цена : 1.3938

Продај
Simple Moving AverageКупи (1)Продај (2)
Технички Индикатори - ОсцилаториКупи (1)Продај (0)
Споделете преку вашата мрежа
Фунта - Американски долар Графикон
Време за ажурурање: -
Највисоко
Најниско
1M 5M H D W
Цените се изготвуваат..
Подготвени за тргување?Започнете сега